en ik organiseer, regel, werk, zorg én denk mee Ik ben Esther Bergman

 

Referenties

 

Iemand die je er graag bij hebt

"Ik heb destijds als Tweede Kamerlid geweldig veel geluk gehad met een medewerkster als Esther Bergman.

Aan Esther kun je wat overlaten; of het nu gaat om het organiseren van bijeenkomsten, campagnes opzetten of secretariële ondersteuning. Maar ook kan Esther goed netwerken, personen en organisaties met elkaar verbinden, mensen enthousiasmeren. Esther blijft onder alle omstandigheden positief en weet van iedere activiteit ook echt iets leuks te maken. Kortom iemand die je er graag bij hebt."

Ad Koppejan

 

 

De ideale persoon om mee te werken

Wij hebben Esther gevraagd als gastvrouw en rondleider bij ons jaarlijkse Kencescongres over studentenhuisvesting in 2015.

De combinatie van laagdrempeligheid, enthousiasme en professionaliteit, maakt Esther de ideale persoon om mee te werken.

Ze weet direct een sfeer van vertrouwen te creëren en dat wordt door de aanwezigen zeer gewaardeerd!

Ardin Mourik,
Directeur Stichting Kences

 

 

Betrokken op mensen

Ik werk graag met Esther samen. Ze is betrokken op mensen en houdt zichtbaar van organiseren en regelen. Het is haar niet snel te gek en weet daar waar nodig een streep te trekken. Met stijl neemt ze mensen mee, weet met gevoel voor detail sfeer te creëren en zorgt voor een zorgvuldige afhandeling. Kortom, een professional die veel aan kan met aandacht voor de menselijke maat.

Arjan Lock, Directeur EO,

Voorzitter Stichting Obadja Beraad

 

 

Oog voor alles en iedereen

Esther: de ideale gastvrouw, de verbinder, geweldig netwerk, oog voor alles en iedereen, intelligent, kan de ultieme tweede viool spelen! Kortom de PA, de organisator, de gastvrouw, de juiste ondersteuning voor uw evenement of congres weet ik uit persoonlijke ervaring.

Margje de Koning,

Hoofdredacteur (ex)IKON

 

 

 

 

ONTWERP: STUDIO BOSGRA